Szuli53 kérdése:
Nov.22- én Victrectómia műtétem volt.Szem gázzal feltöltése.Hason kell aludnom.Mennyi ideig kell,7 nap eltelte után is még?
Figyelt kérdés
#szemműtét #Vitrectónia
2021. nov. 29. 22:46
1/5 anonim válasza:
Befosok komolyan. Innen várod a választ idegen Pistikéktől és nem az orvosodat kérdezed???
2/5 anonim válasza:
Orvos nem mondta el? Nem tőlünk kéne a pontos választ várni, az orvosodat kéne megkérdezni. Tőlem mindig megkérdezik utána, hogy van valami kérdés? Ha csak itthon jut eszembe akkor felhívom őt... nem rosszból, de inkább hívd fel. Nem bántanak szántam.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy tovább, majd a kontrollon a doki megmondja, hogy abbahagyhatod-e. Saját tapasztalat.
4/5 ErvinMk válasza:
Amíg teljesen fel nem szívódik a gáz, adott esetben hetekig. Sőt nemcsak így kell aludnod, hanem napközben is lefelé nézve kell tartanod a fejed.
(A magyarázat valami olyasmi, hogy így a gáz a retinád helyre nyomja mert gondolom leválásod volt, ill. kevésbé jut el a szemlencséd felé.)
De tényleg konzultálj az orvossal.
5/5 Körömcsiga válasza:
10-15 év. Ez módosulhat, ha az orvosod mást mond :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!