Szemen rúgtak labdával, mi lesz? (Többi lent)
Tegnap délután a munkahelyemen fociztak a gyerekek, és véletlenül eltaláltak egy labdával. Ezután tettem rá hideg vizes borogatást, majd visszamentem dolgozni. Talán a sors fintora, de ismét szemen rúgtak (oldalról jött, nem láthattam).
Ekkor elmentem az ügyeletre. A doktor úr épp nem volt bent mert betegnél volt, így az asszisztens azt mondta, hogy menjek haza és borogassam, majd ha rosszabbodna keressem fel a kórházat. Hazamentem,próbálgattam a szemem, jól láttam, csak néhol fekete "maszatok" voltak, mintha egy koszos ablakon néznék kifelé.
Aludtam egyet, ma délelőttre valamicskét javult, de a férjem azt mondta, hogy menjünk be a kórházba biztos ami biztos. Ott a doktornő megvizsgált, és azt mondta, hogy a szemen belül vérzés van. Felírt egy gyógyszert, majd hazaküldött hogy pihenjek.
Mi lesz ha nem javul ez az állapot?
Elveszíthetem a látásom?
"Talán a sors fintora, de ismét szemen rúgtak"
Ez picit megnevetett, pedig nagyon rossz kedvem van. :)
Na de nem vicces a téma, de nem értek a dologhoz, de kívánom, hogy ne legyen semmi bajod. :)
14/L
1. válaszoló.
K.va nagy segítséget nyújtottál! De hogy még le is írod...
No, szerintem menj el a körzeti dokihoz valamikor. Ott többet tudnak mondani, mint itt.
én a helyedben visszamennék a dokihoz, ha nem javult, nem változott! azt nem hinném, hogy elveszíted a látásod, max. elhúzódóbb lehet a gyógyulás.
amúgy tényleg tragikomikus a helyzet - de eddig azt hittem, csak velem történnek ilyenek. ezek szerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!