Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik a legkényelmesebb...

Melyik a legkényelmesebb kontaktlencse, amit használtatok?

Figyelt kérdés

Régóta hordok lencsét, napit, havit, de ez a TopVue, amit most vettem, kegyetlen rossz.

Nektek van kedvencetek, ami kényelmes egész nap?

2021. szept. 29. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Mért váltottál, ha a régi jó volt?

Nagyon sok adat van, esetleg most más méretet, más görbületet, más anyagot, stb. vettél.

2021. szept. 29. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Olcsóbb volt, és nagyon sok jó vélemény volt róla.

Figyelek mindig, hogy mit vásárolok. Egyszerűen maga a lencse olyan, mintha koszos lenne, rengeteget kell benne pislognom, és ahogy beteszem, olyan érzés, mintha már 10 órája a szememben lenne. És akkor nyitom ki, vadiúj napi lencse, és olyan, mintha egy agyonhasznált havi lenne.

2021. szept. 29. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a víztartalma és az oxigénáteresztő képessége más?...
2021. szept. 29. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy az anyaga más?

A lencsebolt.hu-n nézd meg, ott adják meg a legtöbb adatot a lencsékről.

2021. szept. 29. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más, hiába írjuk le. A legkényelmesebb havi lencse nekem az Acuvue Oasys, de az nem ad annyira éles képet, mint a többi, így nem használom. A biofinity is nagyon kényelmes, de nap végére már száraz nekem. Az Air Optix annyira nem kényelmes, de nap végére sem érzek lényeges különbséget és abban látok a legélesebben, szóval... Ja.
2021. szept. 30. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!