Szerintetek ki jön egy szemüveg 60000 forintból?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy a látás vizsgálat is legyen benne, ami 5000 forint. Viszonylag normális keretet szeretnék.2021. szept. 13. 11:15
11/17 anonim válasza:
Szemüvegfüggő. Az 5000 ftos látásvizsgálat benne van a szemüveg árában, ha azonnal rendeled.
Az enyém 3 éve 50 ezer volt, a vision expressnél.
Ha nem sürgős, várj októberig, akkor lesz a látás hónapja, jó akciók szoktak lenni.
12/17 anonim válasza:
Én csak retro márkáju keretet veszek ami 11k a lencsém 20k. -4 -4.25 a szemem.
13/17 anonim válasza:
A dioptriától is függ. (Nekem a két lencse minimum 60.000Ft, mert 2x kell vékonyítani hogy egyáltalán a keretbe beleférjen.)
14/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom mennyire lehet rossz a szemem. Azon a táblán, amit olvasni kell, a legnagyobb számot messziről homályosan látom
2021. szept. 13. 11:44
15/17 anonim válasza:
2 példa ismerősi körből, pár hónapon belül.
- Idős nő. Sima távollátó lencse. Alap keret. Vizsgálattal. 37000.
- Fiatal srác. Többszörös probléma. Spéci lencse csiszolás. Alap keret. 250.000!!!
Mind a 2 vidéki VE üzlet. Orvosi vizsgálat, szemészeten.
16/17 anonim válasza:
Sose fizettem 60 ezret szemüvegért, amíg szemüveges voltam, szóval kijön ennyiből, de ez nagyban függ attól, milyen a szemed, és milyen lencse kell, meg mit kérsz rá, illetve milyen keretbe tehető be az a lencse. Ha rám hallgatsz, nem optikában vizsgáltatod meg a látásodat, nekem ott elrontották, menj rendes szemészetre látásvizsgálatra.
17/17 anonim válasza:
Erre senki nem fog tudni itt választ adni, mivel egyikük sem tudja, mi van a szemeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!