Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha valaki erősebb szemüveget...

Ha valaki erősebb szemüveget hord, és az véletlenül leesik, akkor van olyan, hogy nem látja hova esett? Vagy nem találja meg?

Figyelt kérdés

2021. szept. 11. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
-8 körüli szemüvegem van, ha nem a megszokott helyre teszem (pl ha megmosom az arcom), bizony néha keresgélem.
2021. szept. 11. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
-10,5 feles szemüvegem volt mindkét szememen. Nem találtam volna meg, ha tőlem 2 méternél messzebbre esik. Azóta lézerrel megjavíttattam őket és tökéletes mindkettő.
2021. szept. 11. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Haveromnak van erősebb, de nem tudom mennyi.

Neki amikor leesett, akkor kicsit olyan tétován állt, én adtam vissza neki.

Aztán nem beszéltünk róla, de szerintem nem találta volna meg, amiatt nem vette fel magától.

2021. szept. 11. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélem néha, de mindig megtalálom. 10-ből 9-szer amúgy csak azért, mert elfelejtem, hová tettem le :-)
2021. szept. 11. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
fényviszonyoktol is függ, ha sötétebb helyre esik, vagy nagyon nagy dioptria esetén lehet erős fényben sem tudja megkülönböztetni más tárgyaktól. van aki már félig vak , és csak árnyékokat és fényeket lát. meszebbröl azt se látja férfi vagy nő jön vele szemben az utcán. mostmár vannak olyan szemüveglencsék amik 90% al vékonyabbak mint a standard lencse,ilyen nagy diotriás lencse is belefér egy vékonyabb keretbe, és nem lesz 2 centi vastag, csak fél centis
2021. szept. 14. 05:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Suliban egyik srácnak tesin leesett, és kijött belőle az egyik lencse.

Szerencséje volt, mert nem tört el semmilyen része.

Őt akkor egyből el kellett kísérnem optikushoz, ott pillanatok alatt meg is csinálták neki még nem is kértek érte semmit.

Na neki brutál erős a szemcsi, ha nincs rajta, tuti nem látná hol van.

2021. szept. 19. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!