Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A stressz kihathat a látásra?

A stressz kihathat a látásra?

Figyelt kérdés

Valamiért a jobb szemem mintha fényérzékeny lenne, folyamatosan zavarja egy fura érzés. Ha fáradt és stresszes, esetleg migrénem van vagyok akkor rosszabbodik, amikor jól vagyok akkor nincs vele gond. Látok vele ugyan úgy, csak ha mindkét szemem nyitva van akkor érzem hogy a jobb oldalit valami zavarja. A szemorvosom nem telált rendellenességet, a neurológus az MRI felvételem látva nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, bár akkor inkább fejfájás miatt voltam nála. Érdemes tovább járnom az orvosokat? Vagy elmúlik idővel ha mondjuk kevésbé lesz stresszes az életem?

20 éves vagyok.

2021. aug. 26. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Ismered: már nem láttam a dühtől...
2021. aug. 26. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Első jót ír! elvakult düh, kopog a szeme, kiesik a szeme, parasztvakítás, szemfényvesztés, szemmelverés stb Ezek nem véletlenül születtek!

Dokihoz úgy kellene menned, hogy piszokideges vagy, hogy amikor villan a szemed akkor farkasszemezzen. Alapvérmérsékletkor nem fog találni semmit.

2021. aug. 28. 22:58
 3/4 A kérdező kommentje:
de nekem ezek a tünetek mindig fenn állnak, semmi köze ahhoz hogy dühös vagyok vagy sem, tehát én ezt tök hülyeségnek gondolom.
2021. aug. 29. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
izé, vagy pont, hogy a bal fényérzéklenődött... esetleg szürkehályog van, csak még nem akar bepánikoltatni. Menj el másik szemdokihoz is.
2021. aug. 29. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!