Szemhéj remegés ötödik napja?
Nem nagyon szokott rángatózni a szemhéjam, vagy csak nagyon ritkán, évi 1-2 alkalommal maximum, de ezek is csak rövid ideig tartanak, és egyszeriek.
Most viszont nem így történt, szerdán az utolsó órámon jelentkezett a bal alsó szemhéjam remegése, vagy 3-4x ismétlődött azon az órán, és azóta minden nap többször tapasztalom, nem állandóan, de azért épp elégszer ahhoz, hogy idegesítsen. Sokat ülök gép előtt, ezért tegnap próbáltam teljesen "képernyő mentes" napot tartani, sokat voltam friss levegőn, aktívan és passzívan is pihentem, alkalmaztam a szemmasszázst amiről olvastam, és most kivételesen aludtam legalább 8-9 órát. Mégis, reggeli közben ismét visszatért a remegés.:(
Sosem volt még ilyen, az érettségi és a vizsgaidőszakok alatt sem, miért pont most jelentkezik? Persze stresszelek az egyemem miatt, hogy haza leszünk-e küldve a vírus miatt, itthon hogyan tudom majd megtanulni az anyagot, plusz magánéleti problémáim is vannak. De éreztem már magam a jelenleginél jóval stresszesebbnek is, nem egyszer, ráadásul a problémák ellenére ez egy nyugodtabb, boldog időszak, ezért sem értem, miért pont most jelentkezik a rángatózás. Mit tehetnék ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!