Lézeres szem műtéten volt innen valaki, milyen volt?
Nekem még 2004-ben volt. Mivel csak 18 voltam ezért mondták is, hogy mivel nem állt be az ún. végleges romlás, ezért romlani fog még. A bátyámnak utánam műtötték, neki azóta sem romlott a szeme. Nem fáj, még az érzéstelenítés is cseppekkel történik.
Az egész folyamat kb 30-60 perc volt. Aztán én lencsét kaptam rá, 3 nap után vették le a lencsét, nekem a prk kezelés volt anno, 6 hónapig kellett szemcseppeznem, napszemüveg napos időben stb. A Sasszem klinikán csinálták, de mivel nekem romlott is a korai műtét miatt (nekem -4.5 és -5.5 dioptriás volt és most -2.5 mindkettő) ezért most szeptemberben megyek kontrollra és remélhetőleg november-decemberben újra megműttetem a szemem. Ne félj tőle, semmilyem fájdalmat nem érzel sem közben sem utána. Ha lenne még kérdésed, nyugodtan írj nekem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!