Lézeres szemműtét megéri?
Nem olyan rossz a látasom csak hogy ha romlik megéri e
Most jelenleg : -1 es 0,5
Miért ne foglalkoznának vele? Sok okos válaszolgat egyből.
-12 és +6 között vállalnak általában
.
Lehet nem tűnik soknak a -1 vagy a 0,5, de igen is rossz hordani azt a szemüveget, folyamatosan takarítani, le és fel venni folyamatosan, reggelente azt se látni, hogy a digitális órán hány óra van.
Egy rendszám táblát sem lehet leolvasni normálisan(szemüveg nélkül ugye).
Moziban alig látsz, folyamatos hunyorgástól fáj a fejed.
Valaki pl sokkal szebb a szemüvege nélkül és ezért nem is hordja.
Ja és a szemüveg árakról még nem is beszéltem! Akkor már inkább a műtét.
Kontaktlencsét nem is említem inkább, azzal is van macera.
Nekem egyik szemem -1,5 másik -1.
Tudom hogy ez nem az élet problémái közé tartoznak ezek, de én inkább dolgoznék 1 évet folyamatosan azért, hogy 1 napon keresztül éles szemmel lássam a világot.
Szóval igen, szerintem nagyon is megéri! Vannak olcsóbb műtétek is, de én inkább gyűjtenék a drágább és gyorsabban gyógyuló műtétre:)
Valahogy biztonságosabbnak érezném.
Ja és igaza volt az egyik kommentelőnek, várd meg, amíg nem romlik a szemed(ha 1 év alatt nem romlik semmit, az már elég jó)
Egy álmom válna valóra, ha részt vehetnék egy ilyen műtéten(kb 10 perc egyébként).
Szóval gyűjts rá, csináltasd meg!
Katonáknak, sportolóknak, színészeknek, énekeseknek stb is meg van csináltatva a szemük (pl. ByeAlex)
:)
Olvasgass véleményeket a szemműtétes oldalakon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!