Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ki hol csináltatta a szemüvegé...

Ki hol csináltatta a szemüvegét, és mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi igazából. Kinek milyen van, hol csináltatta és hogy van megelégedve vele.

Visionban is csináltattam jó régen az úgy ahogy szódával elment akkor még hoya lencsével, nem rég láttam pár munkájukat és úgy döntöttem máshol csináltatom az új szemüvegemet. Sokan dicsérték az Ofotért -et. Láttam pár munkájukat és akkor bele vágtam. Hagyjuk hogy a saját márkás keretek vacakok mindenhol. Nagyon nem vagyok megelégedve a csiszolással és hát a lencse se az igazi. Sajnos a lencse nem Hoya lett... Azt hittem az lesz és meglepődtem hogy már nem partnerek...

Ha nem is idén de jövőre csináltatok másikat de csak olyan helyen ahol vagy Hoya de még inkább Seiko lencsével dolgoznak.

Tudom ezek drágábbak, de folyamatosan ezt nézem kb.

2021. júl. 22. 01:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem mintha olyat sokat számítana az alapanyag, ha márkás... Végtére lencse az lencse. A csiszolóhelytől függ, hogy milyen lesz a végeredmény.
2021. júl. 22. 01:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem fejtettem ki hogy nem a ráírt márka a lényeg hanem a minőség, és a jelenlegivel nem igazán vagyok megelégedve. Sem a lencsével, sem a kerettel (az utóbbi most nem lényeges). Nem a ráírt márkanév számít... Ennél a szemüvegemnél értettem meg hogy a lencse és lencse között szakadék van. Nem tudom alapanyagban mi a különbség de vagy csiszolásban de van az tuti. Hogyan illesztik a keretbe az meg egy másik tészta, az meg vacak.

Ezért (is) lennék kíváncsi mások tapasztalataira...

2021. júl. 22. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!