Csináltattál már covid antitest tesztet? Mi a tapasztalat?
A párommal együtt csináltattuk meg.
Biztos voltam benne, hogy voltam már beteg. Először tavaly tavasszal, 3-4 hétig elhúzódó köhögéssel. Aztán egyszer tavaly október végén, mikor hetekre elment a szaglásom és az ízlelésem. Azóta teljesen egészséges vagyok.
Az orvos azt mondta, hogy egesz biztos, hogy az elmúlt 1 hónapban estem át, olyan magas az antitest szintje a véremben. 6-8 hónapig védett vagyok.
Hústvét előtt csináltunk gyorstesztet. Húsvét után első héten naponta, azóta hetente van teszt a munkahelyemen. (Németország). Mind negatív.
A páromnál nulla, ő el se kapta.
Akkor ezt most hogy? Én egy éven belül háromszor lettem volna beteg? Vagy tipikus covid tünetekkel nem voltam az, covidosan meg tünet mentes? Mindezt negatív tesztekkel?
Rajtam egész nap a maszk, fertőtlenítés óránként, stb. Mégis elkaptam. A párommal meg szexelünk, csókolózunk, egy villával eszünk. Hogy nem kapta el tőlem?
Nem értem az egészet. Ezért érdekelne, más mit tapasztalt.
Amit hírdetnek a TV-ben Biosynex tesztet , azt nem szabad megvenni, mert a híresztelésekkel ellentétben csak azt mutatja, hogy éppen covidos vagy-e. Én is átestem rajta, de mégsem mutatott semmit a teszt, pedig ugye úgy hírdetik, hogy azt (is) mutatja ha valakinek a szervezete már termelt ellenanyagot korábban.
Párom intenzív osztályon nővér, az ottani dokik mondták, hogy csak pénzkidobás antigén ellenőrzésre megvenni.
"kétszer voltam beteg ... A másodiknál ráadásul dolgoztam is"
Kösz szépen, azok nevében is, akik miattad vitték haza a vírust és esetleg bele is halt valamelyik hozzátartozójuk...
"Kösz szépen, azok nevében is, akik miattad vitték haza a vírust és esetleg bele is halt valamelyik hozzátartozójuk..."
Azoknak is köszönd meg akik a védettségi kártyával villogva ugyanúgy fertőznek...
"dolgoztam is, mert biztos voltam, hogy nem covid"
Tehát valami volt, valamilyen tüneteid, csak biztos voltál benne, hogy nem covid, ezért dolgoztál. Holott több mint egy éve mindenki tudja, hogy akinek bármilyen tünetei vannak, annak otthon kell maradnia, amíg teszttel ki nem mutatják, hogy nem covid. Te meg mégis bementél dolgozni, mert te "biztos voltál benne"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!