Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csináltattál már covid antites...

Csináltattál már covid antitest tesztet? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

A párommal együtt csináltattuk meg.

Biztos voltam benne, hogy voltam már beteg. Először tavaly tavasszal, 3-4 hétig elhúzódó köhögéssel. Aztán egyszer tavaly október végén, mikor hetekre elment a szaglásom és az ízlelésem. Azóta teljesen egészséges vagyok.

Az orvos azt mondta, hogy egesz biztos, hogy az elmúlt 1 hónapban estem át, olyan magas az antitest szintje a véremben. 6-8 hónapig védett vagyok.

Hústvét előtt csináltunk gyorstesztet. Húsvét után első héten naponta, azóta hetente van teszt a munkahelyemen. (Németország). Mind negatív.

A páromnál nulla, ő el se kapta.

Akkor ezt most hogy? Én egy éven belül háromszor lettem volna beteg? Vagy tipikus covid tünetekkel nem voltam az, covidosan meg tünet mentes? Mindezt negatív tesztekkel?

Rajtam egész nap a maszk, fertőtlenítés óránként, stb. Mégis elkaptam. A párommal meg szexelünk, csókolózunk, egy villával eszünk. Hogy nem kapta el tőlem?

Nem értem az egészet. Ezért érdekelne, más mit tapasztalt.

2021. ápr. 29. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Èn a tesztek szerint kétszer voltam covid-os. Az elsö után 4 hónappal nem volt antitestem. Aztán beoltottak egyszer (astra), rá 2 hónapra a párom beteg lett, fájt a torka, lázas volt, ö nincs beoltva. 4 nap múlva én is beteg lettem, 1 du fájt a torkom és lázam volt, másnapra elmúlt, csak az orrom folyt. Olyan megfázás szerüség volt. Letesztelttem magam és pozitiv lett amin nagyon meglepödtem, mert a páromé meg negativ. Gondoltam valamelyikünk tesztje téves volt. Aztán csináltunk megint antitest tesztet és mindkettönknek negativ lett. Pedig én oltva is vagyok. NAgyon sok kérdésem lenne ez ügyben, de nincs kit megkérdezni. A teszt szerint kétszer voltam beteg és egyszer sem feertöztem meg se a páromat, se pedig kollégát. A másodiknál ráadásul dolgoztam is, mert biztos voltam, hogy nem covid. Szerencsére én is maszkban vagyok egész nap.
2021. ápr. 30. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Amit hírdetnek a TV-ben Biosynex tesztet , azt nem szabad megvenni, mert a híresztelésekkel ellentétben csak azt mutatja, hogy éppen covidos vagy-e. Én is átestem rajta, de mégsem mutatott semmit a teszt, pedig ugye úgy hírdetik, hogy azt (is) mutatja ha valakinek a szervezete már termelt ellenanyagot korábban.

Párom intenzív osztályon nővér, az ottani dokik mondták, hogy csak pénzkidobás antigén ellenőrzésre megvenni.

2021. máj. 2. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

"kétszer voltam beteg ... A másodiknál ráadásul dolgoztam is"

Kösz szépen, azok nevében is, akik miattad vitték haza a vírust és esetleg bele is halt valamelyik hozzátartozójuk...

2021. máj. 2. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
MAszkban dolgozom és egyik kollégámat sem fertöztem meg. Mindannyian oltva vagyunk.
2021. máj. 2. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Ès nyilván nem tudtam, hogy covid-os vagyok.
2021. máj. 2. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet valaki úgy vírushordozó hogy nem is tud róla! A cégünk vett teszteket, és az üzemorvos minden héten megcsinálja annak aki kéri. A három karbantartónk full tünetmentesen felment, aztán haza is küldték őket, mert mindháromnak pozitív lett a teszt, és csak miután otthon voltak, rá pár napra lettek tüneteik.
2021. máj. 2. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

"Kösz szépen, azok nevében is, akik miattad vitték haza a vírust és esetleg bele is halt valamelyik hozzátartozójuk..."

Azoknak is köszönd meg akik a védettségi kártyával villogva ugyanúgy fertőznek...

2021. máj. 2. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"dolgoztam is, mert biztos voltam, hogy nem covid"

Tehát valami volt, valamilyen tüneteid, csak biztos voltál benne, hogy nem covid, ezért dolgoztál. Holott több mint egy éve mindenki tudja, hogy akinek bármilyen tünetei vannak, annak otthon kell maradnia, amíg teszttel ki nem mutatják, hogy nem covid. Te meg mégis bementél dolgozni, mert te "biztos voltál benne"...

2021. máj. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!