Nagyon brutál szemszárazságra/szemirritációra melyik a legmegfelelőbb szemcsepp?
Én korábban a Tears Naturale szemcseppet használtam a szemorvosom javaslatára, majd ez megszűnt, azóta a Systane ultrát használom, nekem bevált. Ebből is van több fajta, Hydration, Balance meg mittomén. Nekem az ultra bevált.
Az orvosod mit javasolt?
Nekem még javasolta este lefekvés előtt a Corneregel szemgélt, és ez is nagyon jó.
Arcot mosol ( sokszor), csapvizet iszol. Én se arra gondoltam, hogy csapvizet csepegtess a szemedbe.
"Szemet csapvízzel nem mosunk," hogy te mit csinálsz, az a te dolgod. Én megmosom. Főleg ha por kerül bele, vagy nagyon kapar a sok számítógépezés után. Hidd el, nem árt. Legalább vegyszer nincs benne.
Miért? A strandon mit csinálsz? Hugyos vízbe is megmosod...
Fogadok, hogy te egy nagyképű fa@ vagy, mert egy nő nem ír ilyen hangnemben, és nem hülyéz le másokat, ok nélkül.
Amit te írsz, az az ostobaság, hogy a létező kb 2000 féle szemcsepp közül az intenzíven fájó szemedre az interneten kérsz orvosi tanácsot. Ezért nem kaptál a patikában hasznos szert, mert a patikus se vállalta, hogy kiégesse a szemedet valami erős vegyszerrel. És én igenis csapvízzel ( tatai csapvízzel) megmosom az arcomat, meg a lábamat meg a fejemet is, és ha szappanos lé belefolyik a szemembe, azt is kimosom.
Szemet pedig úgy kell mosni, hogy a két összezárt tenyeredbe engedsz kis langyos vizet, és az égő ( fájó) szemeddel párszor belepislogsz ( a vízbe )
A királyi stílust meg hagyd el, mert gyorsan elküldelek ahova való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!