Milyen szemcseppet válasszak?
Tüneteim: Nagyon száraz, alkalmanként piros szemek (van, hogy úgy fájnak, hogy a szemeim nem is pirosak), néha nagyon viszketnek, iszonyatosan szúrnak, fájnak, érzékenyek a fényre, nehezen tudok monitor előtt ülni, mert akkor még rosszabb, ha egész nap nem ülök képernyő előtt, akkor még elviselhető a fájdalom, szemüvegem az monitorhoz való. Napközben és felkeléskor enyhén fehér csípás a szemem.
Pár éve kötőhártya gyulladásom volt takarítás után (nem tudom összefügg-e), majd elmentem gyógyszertárba, ahol felírták a Sperallerg szemcseppet, 1 hét alatt rendbe tette a szemeimet. Azóta próbáltam a Systane Ultra-t, utána Iridina Due. Nem használt ez a kettő. Pár növényre vagyok allergiás. Mellette szedek allergia gyógyszert is. Voltam szemészeten, ahol az Allergan szemcseppet írták fel, allergiás tünetek miatt, de nem vált be az sem. Tavaly nyáron a Genteal-t használtam, nem javult, idén a Systane Hydration-t, szintén semmi javulás. Minden más tünet, kivéve a szemproblémák, elmúltak az allergia gyógyszertől (Xyzal, Zyrtec). Immunerősítőket folyamatosan szedek. Kamillás borogatásra allergiás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!