Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen szemvizsgálatot tudnána...

Milyen szemvizsgálatot tudnának még csinálni miután a bal szememmel valamivel mindent sötétebben látok egy kicsit pár hete? 26/F

Figyelt kérdés

A héten voltam vizsgálaton ahol leellenőrizték hogy elég jó-e még a mostani szemüvegem, amivel minden rendben, ugyanis az utóbbi 2 évben nem romlott egyik szemem sem. Volt szemfenék és szemnyomás vizsgálat is meg még valami, asszem a szem felső/első rétegeinek a vizsgálata, de itt is rendben volt minden elvileg és azt mondták nincs gond az aggodalomra.

Na de a problémám nem szűnt meg sőt mintha még kicsit rosszabb is lenne mint mióta először észrevettem. Olyan mintha a bal szemem a fényviszonyokhoz is kicsivel lassabban tudna alkalmazkodni

Nem is értem miért nem javasoltak további vizsgálatokat. Ha azt mondom, hogy a bal szememmel már csak feleannyira látok, arra is azt mondják ezek után, hogy jóvan az??

2021. júl. 3. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Bal és jobb pupillád egyforma, egyformán szűkül és tágul?
2021. júl. 3. 20:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Az nem igazán volt tesztelve, de ahogy elnézem igen.
2021. júl. 3. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van, mondjuk engem egy gyökér, osztálytársam vert még régen szemen (szándékosan próbálta kiverni, na mind1).

Azóta ugyan ez, az egyikkel kicsit sötétebbnek látom a színeket, és a fényre is másképp reagálnak.Egy ideig zavaró volt, de megszoktam.

2021. júl. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!