Milyen szemvizsgálatot tudnának még csinálni miután a bal szememmel valamivel mindent sötétebben látok egy kicsit pár hete? 26/F
A héten voltam vizsgálaton ahol leellenőrizték hogy elég jó-e még a mostani szemüvegem, amivel minden rendben, ugyanis az utóbbi 2 évben nem romlott egyik szemem sem. Volt szemfenék és szemnyomás vizsgálat is meg még valami, asszem a szem felső/első rétegeinek a vizsgálata, de itt is rendben volt minden elvileg és azt mondták nincs gond az aggodalomra.
Na de a problémám nem szűnt meg sőt mintha még kicsit rosszabb is lenne mint mióta először észrevettem. Olyan mintha a bal szemem a fényviszonyokhoz is kicsivel lassabban tudna alkalmazkodni
Nem is értem miért nem javasoltak további vizsgálatokat. Ha azt mondom, hogy a bal szememmel már csak feleannyira látok, arra is azt mondják ezek után, hogy jóvan az??
Nálam is ez van, mondjuk engem egy gyökér, osztálytársam vert még régen szemen (szándékosan próbálta kiverni, na mind1).
Azóta ugyan ez, az egyikkel kicsit sötétebbnek látom a színeket, és a fényre is másképp reagálnak.Egy ideig zavaró volt, de megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!