Hogy lehet rendesen letisztítani a szemüveget?
Figyelt kérdés
2 napja lett szemüvegem és nagyon zavar, hogy állandóan zsíros maszatos, a kis kendő amit kaotam hozzá meg mégjobban szét keni az egészet. Engem nagyon zavar.
Hogy lehet normálisan letakarítani, hogy maszat mentes legyen?
2021. jún. 18. 12:12
1/11 anonim válasza:
Ablaktisztito+papirtorlo.
Amugy majd megszokod hogy koszos, par hét es eszre se veszed.
2/11 anonim válasza:
Èn a dm-ben szoktam venni ilyen nedves törlőkendőt, ami direkt erre van. De máshol is találsz ilyet. De vannak spray-k is.
3/11 anonim válasza:
Igen, ez időnként kínlódás, én is bajlódom vele sokat. Az vígasztal, hogy nemsokára az összes betegség megszűnik, és a szemünk is tökéletes lesz.
4/11 anonim válasza:
Nekem Hoya kendot adtak hozza, az nagyon jo es nem maszatol. A papirtorlo csak osszecsikarja.
5/11 anonim válasza:
20 eve papirtorlot hasznalok, dehogy csikarja ossze
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
#1 nekem amilyen kényes a szemem, biztos hogy nem fogom megszokni.
Engem minden is zavar, meg bekönnyezek folyamat ha valami már nem stimmel, meg a fejem fáj.
Még az autókon az ablak fűtés szálai is szétcsëszik a szemem pedig már 4 éve megvan az az autó és azóta nem tudom megszokni hogy ott vannak.
2021. jún. 18. 17:29
8/11 anonim válasza:
Lidl-ben szoktam alkoholos törlőkendőt venni, egy dobozban elég sok van eggyesével csomagolva. Ez folt nélkül meg tudja tisztítani a lencsét.
10/11 anonim válasza:
Én nagyjából 1-2 hetente lemosom a csapnál egy kis folyékony szappannal. De hétköznapokon ilyen nedves törlőkendőt használok. Álltalában Rossmann-ból vagy DM-ből veszem őket. (És olyanok is akadnak, amikkel a telefon kijelzőjét is letörölheted.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!