Csepegtettem este Vigamox-ot a szemembe, lehetséges hogy a garatomnál lefolyott? Miután csepegtettem és felemeltem a fejem az ágyról éreztem hogy valami keserű folyik le a garatomon
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 23:01
1/5 anonim válasza:
Elméletileg nem kizárható, a könnycsatorna az orrba fut, az orr járatai meg a garatba.
De valószínűleg nem a csepp ment le, hanem a könnytermelés megnőtt, és mivel előtte csepegtettél, átvette az ízét. De ezt csak laikusként gondolom, de nekem ez a logikus.
2/5 anonim válasza:
Szerintem oda nem tud lefolyni .
3/5 anonim válasza:
Igen. Van atjaras, es nekem elofordult. Azt a keseru izt nem lehet bemeselni.
4/5 Metionin válasza:
Igen, ez előfordul, nekem is amíg antibiotikum szemcseppet használtam, folyt le a keserű lé. Pedig ott tartottam a kezem ahogy a tájékoztató írja, elvileg akkor nem tud lefolyni. Vagy csak béna voltam :D
5/5 anonim válasza:
Páromnak cseppentek az egyik szemébe.... Jó tanács fekvő helyzetben sosem jut a garatba... 🌿
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!