Miért látok a fogsoromból kettőt a tükörbe?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre fogmosás közben, hogy kettőt látok a fogsoromból a tükörbe, azóta se múlott el. Valakinek volt már ilyen? Kezdjek aggódni? Remélem nem valami komoly bajom van...
Szemüveges vagyok.
Köszönöm előre is a választ!
2021. máj. 21. 22:08
1/6 anonim válasza:
Ilyet én is tapasztaltam, egyfajta duplán látás de csak a fogamnal van ez :D én is szemüvegwa vagyok esetleg cilinderes lencse kellene, én arra gondolok. Valahogy el lehet csúszva valami a látó élességben. Vagy én is teljesen hülye vagyok. Várok megerősítèst cafolatot
2/6 anonim válasza:
Igen. Nekem is egy alsó meg egy felső van.
3/6 anonim válasza:
Nekem is úgy volt tavaly. Ma már alapból kettős látásom van, nem csak tükörbe.
4/6 anonim válasza:
Az egyik tükörkép rendesen, a másik pedig halványan látszik? Ha igen, akkor ez azért van, mert a tükör üvegének hátoldalára felvitt tükröző réteg adja a normál tükörképet, és az üveglap elülső felülete is visszaver valamennyi fényt, ez adja a halványabb képet. Nem kell aggódnod, nincs köze a szemedhez vagy a szemüvegedhez.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma már sajnos mindent tárgy kicsi körvonalait úgy látok, mint az üvegben. :(
2021. jún. 10. 08:20
6/6 A kérdező kommentje:
Ha hunyorgok akkor pedig haloványabb lesz, de ott van.
Cylinderes szemüvegem van,nem mostani talán nagyobb cylinderes megoldaná?
Jobb szemem jó ballal csak homályosan látók. (Szemüveggel).
Szemüveg nélkül mind2 homályos.
2021. jún. 10. 08:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!