Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A kontakt lencse mindkét...

A kontakt lencse mindkét szemre csak egyforma dioptria lehet?

Figyelt kérdés
Az egyik szemem 0,5 a másik 0,75 és mindkettőre 0,75 kaptam, de a szemüveg meg olyan hogy az egyik lencse ilyen a másik olyan
2021. ápr. 29. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvizsgáltak és úgy találták, hogy ez így jó, akkor a próba héten tesztelgeted. Ha megfelel, akkor ez így jó.
2021. ápr. 29. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, teljesen normális, ha más a dioptria a két szemen a kontaktlencsénél is. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem jó neked mindkettőre a 0.75. Lehet, hogy a legutóbbi szemüvegvizsgálat után romlott a jobbik szemed, ezért már oda is 0.75 kell. De az is lehet, hogy pont határeset a kettő között.

Az a fontos, hogy ha nem jól látsz vele, akkor menj vissza és mondd el a problémát.

2021. ápr. 29. 15:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Most nézték meg a mai napon. És azért vissza is kerdeztem, hogy ha az egyik szemem ilyen a másik olyan, akkor miért mindkettőre 0,75-öt adnak.
2021. ápr. 29. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És mit válaszoltak?
2021. ápr. 29. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy mindkettőre ugyanazt adják
2021. ápr. 29. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagyis azért adják mind a kettőre ugyanazt, mert mind a kettőre ugyanazt adják? Na ha nem értettél félre valamit, akkor menj másik helyre, mert ez fa*ság.
2021. ápr. 29. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Megyek másik helyre mert itt elég lekezeloek voltak, ha kérdést tettem fel.
2021. ápr. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!