Mennyi idő megszokni egy szemüveget?
Könnyű megszokni, egyáltalán nem zavaró. Ha eddzel, alszol vagy fürdés természetesen nem kell hordani.
Nem értek a szemuvegekhez nem tudom mik azok a dioptria és cylinder, de ha olvasó szemüveg akkor elég akkor hordani, ha valamit közelebbről kell nézni, ha meg mindenhogy rosszabb a szemed (homályosan látsz mindig) akkor kell egész nap hordani, de kérdezz meg egy szemészorvost vagy a szemüvegbolt dolgozóját
Utolsóra ne hallgass, butaságokat beszél.
"Elvileg"... :D
Hordd, persze, és könnyű megszokni - amennyiben kényelmes, jól illeszkedő, és neked tetsző keretet választottál hozzá :)
Én általánosban kaptam az elsőt, nem hordtam, mert idióta sztk-s keret, hülyén állt :D. Aztán 18 évesen jelentős romlást követően választottam egy normális keretet, és onnantól kezdve lényegében mindig viselem a szemüveget.
Az előtted levő válaszoló vagyok, ezt szemorvos mondta nekem, szóval nem butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!