20 méterről bal szememmel nem látom a rendszámát az ajtónak, de a jobbal igen. Ez baj?
Figyelt kérdés
Sacc, 20 méterről nézem, ha két szemmel figyelem látom, ha balal akkor szinte csak a betűket nem látom, de jobbal nincs semmi gond.
Erre most figyeltem fel, nekem hivatásos jogsis eü papírom van meg hivatásos sofőr is vagyok. :0 parázzak? Eddig nem figyeltem. Most így telephelyen a saját autómat tettem le a kamion mögé és néztem, hogy bal szememmel alig látom a rendszámot.
2021. ápr. 17. 16:56
1/10 anonim válasza:
Parázni nem kell, max. felírnak szemüveget.
2/10 anonim válasza:
Igy a jobbot erolteted, es elobb utobb a jobb szemed se lesz mar olyan jo, menj el egy optikai szurovizsgalatra, valoszinuleg konnyen orvosolhato, megmondjak hany dioptrias a bal szemed, aztan legegyszerubb es legolcsobb a kontaktlencse hasznalata, ha birja a szemed.
3/10 A kérdező kommentje:
Van szemüvegem 20 éve. 24 éves vagyok. :) +4.2 mind a kettő.
2021. ápr. 17. 17:05
4/10 anonim válasza:
Akkor csináltass új szemüveget, mert a mostani nem jó!
5/10 anonim válasza:
Az egyik lencsét cseréltesd ki erősebbre.
6/10 A kérdező kommentje:
Ti látjátok így 20 méterről a rendszámot?
2021. ápr. 17. 17:18
7/10 anonim válasza:
Én az ajtón 5 méterről se látok rendszámot. Nem tudom, mifelénk valahogy nem szokás...
8/10 anonim válasza:
Nekem az egyik szemem 0.75-ös a másik meg 1.75-ös. Teljesen normális dolog, hogy nem egyformák a szemeid. Környezetemben nagyon kevesen vannak olyanok, akiknek ugyanaz a dioptriája mindkét szemére.
Érdemes elmenni egy szemészhez és megnézetni megint és üveget cserélni, mert úgy tűnik romlott a szemed.
De amúgy az is lehet, hogy tengely probléma és nem dioptria.
9/10 A kérdező kommentje:
Kancsal is vagy ha leveszem a szemüvegem.
2021. ápr. 17. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!