Szemtengelyferdülést korrigáló műtét kb meddig tart?
Figyelt kérdés
Illetve még az érdekelne, hogy mennyire veszélyes az altatás, hogy esetleg nem ébredek fel?:/
Sminket lehet viselni közben, vagy teljesen tisztának kell lennie az arcomnak?
2021. ápr. 5. 18:26
1/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, maximum fél óra. Az arcnak tisztának kell lennie, nem értem, hogy egy műtét közben miért akarsz sminket viselni... az altatással semmi gond nem lesz, minimális kockázata van - mint minden beavatkozásnak-, előtte elbeszélget veled az altatóorvos.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Csak a szemöldököm mindig meg van rajzolva, más smink nem lenne rajtam:D
Ahh, viszont az altatástól nagyon félek:( pedig muszáj megműteni a szemeimet, mert iszonyat csúnyák
2021. ápr. 5. 18:43
3/7 anonim válasza:
Valamiért pont az altatásoktól retteg a többség és nem magától a beavatkozástól, pedig az indokoltabb lenne. Itt egyiktől sem kell félned. Ez egy tervezett műtét, úgyhogy az altatóorvos is alaposan fel tud rá készülni. Altatás előtt belgyógyászati vizsgálat, vérkép, beszélgetés... van.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Igazából úgy vagyok vele, hogy ennél jobban már nem tudják elrontani a szemem:D másodjára lesz műtve, mert egyszerűen a 14 év szemüveg hordás konkrétan semmit nem segített, az első műtétem szintén semmit nem ért, szóval ebben bízok nagyon. Ennél csúnyábbak már nem lehetnek a szemeim:D össze vissza állnak és ez totál elrondít.. Az altatástól meg mindig is féltem:/ mi van ha nem kelek fel többet? Újra élesztenének?:/
2021. ápr. 5. 18:52
5/7 anonim válasza:
Fél óra, semmi smink nem lehet rajtad.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és az igaz, hogy meztelenül kell lenni a kórházi ruha alatt?:D
Meg ott letisztítják valamivel az arcom?
2021. ápr. 5. 19:09
7/7 anonim válasza:
Nem tisztítják le az arcodat. Én pizsamában voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!