Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bevonatos lencsét cserélnek...

Bevonatos lencsét cserélnek vagy tesznek rá?

Figyelt kérdés
Garanciás a szemüvegem, viszont pár hónap után vettem észre, hogy nincs rajta az a réteg ami nekem kéne. Tesznek rá, vagy teljesen új lencsét kell csináltatni?
2021. márc. 22. 19:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kb 40000 Ft volt a szemüveg + a lencse. A keret volt kb. 18900 Ft
2021. márc. 22. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
A legnagyobb jóindulattal sem cserélnék ki egy hónapokkal ezelőtt vásárolt terméket (lencsét). Az egyetlen esélyed az, hogy ha a számlán az szerepel, hogy monitorszűrős, de ebben az esetben is nagyon-nagyon-nagyon nagy jóindulat kell, hogy foglalkozzanak a cseréjével. Mert ugye ennyi erővel elővettél egy másik lencsét a fiókból és azt akarod cseréltetni esete áll fenn...
2021. márc. 23. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó nem valósulhat meg, mert a szemüveg szárában benne vannak mindenféle kódok, ez még nem kopott le ennyi idő alatt, plusz az optikánál is helyben a számla, rendelés adatai. Szerintem vidd vissza, hogy kértél ilyet, náluk is szerepel-e, és ha igen, cseréljék át ingyen, mert te ezért fizettél. Ha adminisztrációs szinten lemaradt, semmit nem tudsz tenni, csak újat venni, de szerintem felesleges.
2021. ápr. 1. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!