-4 cilinder nagyon durva ugye?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak ennyit allapitottak meg. Elnoheti esetleg. Szemüveget nem adtak ra egyenlőre.2021. febr. 27. 12:13
1/11 anonim válasza:
Ha tényleg kicsi a srác, akkor eléggé, de nem a világvége. A legnagyobb gond, hogy valószínűleg romlani is fog.
2/11 A kérdező kommentje:
3 éves még csak. Egyik szeme ilyen. Másiknak nincs baja.
2021. febr. 27. 12:17
4/11 Metionin válasza:
Hát eléggé. Nekem felnőttként volt -3,75 plusz cylinder.
A srác még kinőheti de az is lehet hogy pont romlani fog neki. Mindenesetre én gondolatban tartalékba helyeznék neki egy szemműtétet a jövőre nézve.
5/11 anonim válasza:
A szemműtét mindenképpen fontos lenne, magától nem fog megjavulni, az biztos.
6/11 anonim válasza:
Nézőpont kérdése.
Nekem pl, +10-es dioptria, +1-es cilinderrel, kisgyerekkorom óta, szóval sokat adnék egy olyan szempárért, amire elég a -4-es cilinder!
7/11 A kérdező kommentje:
Es ez milyen műtét? Mármint lézeres vagy rendes?
2021. márc. 10. 08:54
8/11 Metionin válasza:
Lézeres. Nekem most volt pár hónapja.
9/11 A kérdező kommentje:
Viszont azt csak felnott korban csinálnak nem?
2021. márc. 10. 18:02
10/11 Metionin válasza:
Igen, 18 fölött és akkor ha már jó ideje nem romlott a látás. Ezért írtam hogy a jövőre való tekintettel, mert ha ilyen kicsiként már ekkora dioptriája van akkor az felnőttként még durvább lesz és annál már célszerű a műtét ha alkalmas lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!