Mennyi idő alatt lehet kontaktlencsém?
Most derült ki, hogy kb. 2 héten belül lesz egy esemény, ahol nem szeretnék szemüvegben lenni (egyébként úgy volt, hogy később lesz, ezért csak most kezdek el ezen gondolkodni)
Szerintetek 2 héten belül lehetséges, hogy legyen kontaktlencsém és normálisan tudjam is használni? Hova érdemes menni, ahol gyorsan megvan? Vagy nektek mennyi idő volt a vizsgálattól számítva amikor már rendesen hordtátok a kontaktlencsét?
Hány éves kortól lehet kontaktlencsét használni? Vagy ez nem korhoz kötött? Elnézést ha sületlenséget kérdezek, de érdekelne (:
És drágább mint a szemüveg?
#1 az oké, ez számomra is egyértelmű, de a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy menjek vision expressbe vagy ofotértbe, vagy esetleg valami kisebb magán optikába. Hol intézik gyorsabban a dolgot?
#2 köszönöm, az ofotértbe akkor elmegyek. Egyébként ha ott rendelni kellett a lencsét, az mennyi idő alatt érkezett meg? Vagy addig a próbalencsét használhattad?
#3 én sem tudom pontosan, én is csak most kezdek ismerkedni a témával, de nekem volt egy osztálytársam akinek 12-13 évesen lett lencséje, ezek szerint akkor már biztos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!