Mi kell ahhoz hogy kontanktlencsém legyen? 16/f
Én besétáltam egy optikába (vision express) és megmondtam, hogy kontaktlencsét szeretnék. Ott megvizsgálták a szemem, megállapítottak egy lencséhez való dioptriát, ajánlottak több fajtát, több árkategóriából. Jó tudni, hogy napi/havi lencsét szeretnél, napi hány órát szeretnéd hordani, ilyesmi.
Miután választottunk adtak egy próbalencsét, amit ott be kellett tennem, hogy lássák, hogy sikerül, aztán pár percig sétálgatni az üzletben, hogy látok e vele/kényelmes e, aztán kivetették velem, hogy lássák, hogy az is megy. Ezután megkérdezték mennyi lencsét kérek, plusz az ápolófolyadék és ennyi.
Én 18 év felett voltam bent, alatta gondolom kell melléd egy felnőtt?
Én nagyon sokáig voltam előtte szemüveges, eleinte kicsit furcsa, egy-két napig szédelegtem vele, de azóta minden oké. A higiéniára nagyon oda kell figyelni, hogy csak tiszta kézzel, víz ne érje a lencsét, rendesen legyen ápolva, ne legyen túlhordva, mert csúnya fertőződéseket okozhat.
Nekem még soha nem volt vele semmi bajom.
Gyomor.
Nekem már attól felfordult amikor láttam hogy a volt barárnőm a szemében turkál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!