Nem teljes sötétben ti is egy minimálisan szemcsésen láttok? Vagy ez a normális?
Én igen, sajnos így látok. Nem láttam így mindig, 2019 óta van ez. Viszont nappal is másképp látok, mint régen, de félhomályban, sötétben jelentősen rosszabb.
És nem, ez nem normális szerintem.
Igen, voltam vele szemészeten. De sajnos nem találtak semmi eltérést ami ezt okozhatná.
Legutóbbi alkalommal viszont a doktornő eletroretinográfiai vizsgálatra (ERG) küldött, csak sajnos most a covid miatt nem végeznek ilyen vizsgálatot. Majd erre a vizsgálatra leszek kíváncsi, ha eljutok oda.
Te voltál vele orvosnál? Mióta látsz így, történt valami, ami ezt okozhatta?
1-2 hónapja kezdtek állandósulni ezek üvegtesti homályok, lehet, hogy az is zavar. Egyébként lehet, hogy csak “bebeszélem” magamnak, így h tudatosan figyelek a látásomra a homályok óta. 1-2 hete kezdem ezt érezni, de nem tudom , hogy tényleg lehet e valami bajom, így én is bejelentkezek azért egy szemészeti vizsgálatra. Olvastam ún. visual snow-ról, de nekem közel sem ilyen “durva”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!