Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Páramentesítő réteg szemüvegle...

Páramentesítő réteg szemüveglencsén ! Akinek van, megérte? Elviselhetőbb tőle a maszk miatti párásodás?

Figyelt kérdés
Új szemüvegeket fogok csináltatni, és gondolkodom azon, hogy a páramentesítést rárakassam-e.

2021. febr. 16. 09:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha valakinek kellene: azt mondták, nem a párásodást gátolja, hanem a pára lepergetését segíti elő, de egy meghatározott törlőkendővel kell törölgetni mindig, mert az aktiválja ezt a felületréteget a szemüvegen, tehát igazából ezért szerintem nem éri meg. Én a maszk miatt akartam volna kifejezetten, hogy hátha ettől kevésbé párásodik, de ugye erre pont nem való. Legalábbis az optikus ezt mondta. Szóval nem kértem rá ezt a réteget.
2021. febr. 17. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem van rajta, de a maszkkal ugyanúgy elviselhetetlen, mivel egyfolytában veszem a levegőt, folyamatosan képződik és semmit nem látok. Szerintem ez csak arra jó, ha hirtelen bepárásodik.

Van ilyen páramentesítő spray, de azt nem használtam, annál van olyan, hogy a befújt kendőjével kell törölni a lencsét.

2021. febr. 17. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!