Mi a neve ennek a szemüvegnek,amit számítógéphez lehet venni, hogy védje a szemet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 20:51
1/6 anonim válasza:
Az csak marketing, egyik sem védi a szemet. Blue light filteresre gondolsz.
2/6 anonim válasza:
Én gamer szemüvegként szoktam látni árulni ezeket. Ha lencsére akarod rakatni rétegként, akkor kékfény-szűrő bevonatként ismert. Pénzkidobás. Maximum azoknak tudom elképzelni, hogy hasznos lehet, akik mindig más monitor előtt dolgoznak és macerás lenne egyesével beállítani őket.
3/6 anonim válasza:
Jó, hogy beküldtem, mert pont most vágott az arcomba egy reklámot az oldal: Monitorszemüveg...
4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen jó a szemem nem hordok szemüveget. Csak a távoktatás miatt elég sokat ülök a gép előtt és szeretném védeni a szemem valahogy.
2021. febr. 12. 22:40
5/6 anonim válasza:
Ma már nem olyanok a monitorok. Viszont ha kímélni akarod a szemed, a fényerő csökkentésével, és éjszakai mód használatával is lehet. Nekem nemrég műtötték a szememet, ezeket használtam. Meg arra figyelj, hogy próbálj óránként 10 perc szünetet tartani, mozgasd meg a fejed, pislogj párat, állj fel kicsit, menj ki WC-re, inni... stb.
6/6 anonim válasza:
Sok jó cikk született már erről a neten.
Páldául ez itt, sok hasznos dolgot írnak, és el is lehetett menni hozzájuk Pesten a Semmelweis egyetemre ingyen megvizsgálták a szemem és kiderült, hogy fejfájásom azért volt olyan gyakran mert kellett volna szemüveg. Csináltattam és azóta nagyon szeretem mert minden panaszom megszűnt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!