Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen kontaktlencse folyadéko...

Milyen kontaktlencse folyadékot nagyon érzékeny szemre?

Figyelt kérdés

Idáig a(z) All In One Light Sensitive kontaktlencse folyadékot használtam már nagyon régóta. Sajnos megszűnt, már nem tudok ilyet rendelni.

Többször próbáltam már másfajta folyadékot, de mindig vörös lett tőle a szemem, vagyis érzékeny volt rá.

A kérdésem, hogy akinek hasonlóan nagyon érzékeny a szeme, milyen kontaktlencse folyadék vált be?

Rákerestem, van még a Renu, úgy látom szintén Sensitive, vagy az Ocutein, illetve van most az egyik oldalon, ahol rendeltem volna a szokásos folyadékomat, de már nem tudtam, a rendszer ajánlott helyette egy másikat, Gelone a neve, nem tudom használta-e már valaki? Állítólag nem egy nagy márka, de nagyon jó.

[link]

Van nagyobb kiszerelés is belőle. És még van rengeteg fajta folyadék, éppen ezért tanácstalan vagyok.

tegnapelőtt 13:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a Renu jött be, de ki kell tapasztalni.
tegnap 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.