Szerintetek nagyon taszító kancsalnak lenni?
Ne aggódj, vállald fel! Nekem az egyik szemem ilyen, sokan mondták, hogy ez a szexepilem.
Mondjuk szemtornával javítható, sőt, műthető is, ha érdekel, tudok ajánlani orvost, akinek ez a specialitása ( tb-re is megműt).
Ő pont kancsal kicsit, szerintem nem hátrány, nem látszik annyira feltűnően.
én is kancsal vagyok
pont tegnap egy másik kérdés kapcsán összeszólalkoztam a kommentelőkkel, mert sokak szerint ez defekt (ahogyan a kismell, az elöl lapos - hátul léc testalkat is)
nem tudom, én "defektnek" azt mondanám, ami tényleg akadályozza az embert az életében, bár az inkább szebb néven betegség
sok az idióta sajnos, de ha egy pasi megszeret, akkor mindenhogy tökéletesnek fog találni
a többi pali meg úgyis jelentéktelen figura
a kedves, fellengzős nőtársakról nem is beszélve
Nem tudom, de Endzsi által linkelt kutyusok nagyon cukik.
Nem mellesleg: egy "Endzsi nevű" csajt ismertem, aki (hát hogy is mondjam 🤔 minden nézőpontból) nagyon szép csaj. Nem tűnt fel semmi, és elképesztően szép, barna szemei vannak.
De... A fotókon kicsit úgy látszott, mintha pici kancsalság lett volna nála is. De nem tudtam eldönteni h azért látszik úgy mert közelre fókuszál, vagy mert tényleg~
Igazából nem is érdekelt volna, de én rendkívül kíváncsi fajta vagyok
Azért a legtöbb ember nem találja cukinak!
(és a legtöbb nem ennyire enyhe fokú!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!