Mit jelent az pontosan ha valakinek nincs tér látása?
Figyelt kérdés
Konyha nyelven megfogalmazva érdekelne. És ha kancsal vagyok az gàtol az autó vezetésben? Van szemüvegem de az nem gyógyítja a kancsalságom. Egyszerű optikàból van a szemüveg, távol làtàsra.2021. jan. 31. 21:13
1/5 anonim válasza:
Gondolom nem tudja megkülönböztetni a távoli dolgokat a közeliektől. Nekem ez ugrott be.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs térlátás, akkor csak két dimenzióban lát.
Te is ki tudod próbálni, csak takard le az egyik szemedet.
3/5 anonim válasza:
De akkor miert pontoztak le az elso valaszomat? :D
4/5 anonim válasza:
térlátás, vagy látótér? nem mindegy!
A kancsalság szerintem nem gond.. nagynéném olyan kancsal mint egy kaméleon és simán megadják neki a jogsit már vagy 40 éve.
De ha nagyon érdekel, akkor olvasd el a vonatkozó rendeletben:
5/5 anonim válasza:
Ha valakinek nincs kétszemes térlátása, azért még tudja érzékelni a teret a perspektívából, a tárgyak látszólagos nagyságából (a távolabbiak kisebbnek látszanak), a fény-árnyék arányokból, stb. Az agy rááll erre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!