Megvakulhatok ettől?
Figyelt kérdés
fürdés előtt elvégeztem egy nagy wc-t,és nem emlékszem pontosan,hogy mielőtt beleültem a kádba megmostam e a kezem előtte..de közbe az arcomat is tisztítottam,a szememet is kimostam,persze lehet bacis kézzel:S
megvakulhatok ilyentől? a mihamarbabi választ előre is köszönöm.Nagyon aggódom :S
2010. aug. 15. 22:09
1/7 A kérdező kommentje:
*mihamarabbi
2010. aug. 15. 22:09
3/7 BeerHunter válasza:
Ahhoz ritka sz.r immunrendszer kéne, és kőkemény hígfosás.
Kicsi az esélye, nyugi:)
4/7 anonim válasza:
hát én nemhinném.. mivel a testeden is lehet akármilyen baci, és azzal a vízzel mostál arcot gondolom amiben áztattad a tested. kétlem hogy ilyentől megvakulsz. de gondolj bele, strandon, vagy balatonon vagy és belemegy a víz a szemedbe semmi bajod nem lesz. max begyullad.
5/7 anonim válasza:
De áruld már el, hogy a szemgolyódat mi a rákfenével mosod le?:O
6/7 anonim válasza:
Nem vakulhatsz meg. Legrosszabb esetben fertőzés (gyulladás), utána orvos. Egy biológus.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. aug. 15. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!