Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Festés elött falat csiszoltam,...

Festés elött falat csiszoltam, elég sok meészpor ment a szemembe, begyulladhat ettől?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, be! Mielőbb lásson szemész!!!!!
2011. jún. 29. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Valami házi gyógymód?

Visine?

2011. jún. 29. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre sajnos nincs házi gyógymód! Megpróbálhatod, de mésszel történő sérülésnél át szokták mosni a szemet (még akkor is, ha "csak" mészpor okozta). A látásoddal ne játssz, a szemészetre nem kell beutaló (hívd föl a szemészetet, és mondd el, hogy mi történt)!
2011. jún. 29. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Bizony begyulladhat,és ha jól sejtem már be is gyulladt. Elvileg jó lehet a Visine, de ha lehet legalább kérdezz rá a patikában. Házilag még a kamillás lemosást,borogatást tudom elképzelni.

Jobbulást!

2011. jún. 29. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Eddig nem érzek semmi különöset, esetleg egy keveset, de ez attól is lehet, hogy nem aludtam 30 órája.

Csak azért kérdeztem, mert nem tudom hogy ez hogyan gyullad be mint a heggesztőbe nézés, hogy csak éjjel jön elő vagy már azonnal.

2011. jún. 29. 20:13
 6/7 anonim válasza:
Az másként jelentkezik hú ,de kellemetlen szúr nagyon ha kinyitod már ha egyáltalán kibírod nyitni csipás és érzékeny a fényre.Viszont a száraz mész hát nem tudom mondjuk amikor vakolatot verünk le hát abba is van mészpor az biztos,hogy a nem kiszáradt mész az teljesen képes átmarni a a bőrt, tehát vakolatot már én is söt most jut eszembe ,hogy 10-en éves koromba egy kisszobát én is lecsiszoltam mert a mész amivel meszeltek valamikor megfagyott és jött le a falról és nem lett komoly baj. De te azért csepencs tobrex-et vagy más szemcsepet.
2011. jún. 30. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Visine-t nem ajánlom, fiamnak még jobban begyulladt tőle a szeme, ügyeleten kötött ki. Ki kellett volna azonnal mosni és orvoshoz menni szemcseppért, ő tudja ilyen esetben mi kell. Még nem késő elmenni.
2011. júl. 10. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!