Romlott a szemem?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy 0,25-ös volt a szemüveg amit hordtam,távolra kellett ugye, hogy megközelítse. 6-7 hónapja nem hordtam, Tv-be mutatott valamit faterom, én meg mintha alig láttam volna azt a adott dolgot. Romlott volna a szemem? Mert most elkezdtem újra hordani, és amikor le vettem kezdett fájni a szemem és a szemöldököm között. Nem tudom, hogy hívják azt a részt, és szemüveg nélkül olvastam is, minden nap 50 oldalt próbáltam olvasni, az nélkül néztem Tv-t, és semmi jelét nem láttam amúgy neki. Csak akkor elbizonytalanodtam egy picit, hisz látok változást amikor felveszem, mert minden közelibbnek tűnik. Szerintetek újra meg kéne látogatnom a szemészetet majd ha lesz rá alkalmam?2021. jan. 21. 21:08
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy sokat töltöttem magam számítógép előtt, de kaptam olyan lencsét ami erre van. Esetleg az, hogy 4-5 órát voltam az is befolyásolhatja?
2021. jan. 21. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!