Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Benne van még? Sziasztok.1...

Benne van még? Sziasztok.1 hete a munkába belement valami a szemembe. A szemhéj alá. Azóta is érzem hogy szúr és mocorog, bánt 2 orvos is látta már azt mondják hogy nincs benne semmi ők nem látnak benne semmit.Ilyenkor mi van? Kihez hova forduljak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 05:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs benne, ha azt mondták, valószínűleg csak megkarcolódott a felület. Elmúlik.
2020. okt. 29. 05:24
 2/12 A kérdező kommentje:
De egy hete így érezni? Totálisan ki vagyok... Isten szóljon belőled kedves válaszoló.
2020. okt. 29. 05:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem privát úton keress fel egy szemészt. Nekem kifúrták 3x is. Beleégett a felső rétegbe,de fúrás után adtak kenőcsöt ami segített regenerálni,ha úgy érzed baj van akkor nem szabad megállni! Alátásodat kockáztatod...
2020. okt. 29. 05:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Mit fúrtak ki?? A szemhéjadat?
2020. okt. 29. 06:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen, hogy hetekig lehet erezni valamit ami megnyomta megszurta, de mar nincs ott.
2020. okt. 29. 07:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó remélem igazad van.
2020. okt. 29. 07:21
 7/12 anonim ***** válasza:
A lányomnak is volt így. Zselés valamit kapott, amit a szemébe kellett nyomnom, amíg a szemgolyó sérült felülete meggyógyul. Mire az orvoshoz kerültünk, kisírta az idegen testet, de utána is úgy érezte, mintha ott lenne.
2020. okt. 29. 07:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: én nem kaptam olyat. Ha ici pici porszem van benne azt úgyse látják hiába nézi meg ezer orvos. Mit gondolsz ha visszamegyek adnak ilyen zselés valamit? Nekem szúr fáj.
2020. okt. 29. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:

A lányomnak nem csak benéztek, ilyen kis íves valamivel kikapargatták a szemhéját belül.

Szerintem menj vissza és kérj.

2020. okt. 29. 09:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor úgynevezett OCT vizsgálatot írt az orvos - évekkel ezelőtt.
2020. okt. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!