Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol éri meg jobban szemüveget...

Hol éri meg jobban szemüveget venni?

Figyelt kérdés

Helló.

Általános óta vagyok szemüveges és azóta sok szemüvegem volt. Most nemrég eléggé szerencsétlenül vásároltam olyat mit hiába igazítanak, leesik. Szerintem túl nagy is a fejemhez, ezért szeretnék újat venni. Látásvizsgálat nem kell hiszen ott csináltunk és az a legújabb. Csak olyan keretet szeretnék majd ami nem esik le, nem csúszik le ha le nézek, és nem tűnik extra nagynak a fejemen, mert a mostani azt érezteti. Nézegettem a kereteket vision expressben és elég drágák voltak. Nem ciki amúgy ha egy felnőtt gyerek méretű szemüveget vesz, mert eddig mindig a gyerekrészlegnél találtam megfelelőt, most az utóbbinál elfogott a hév és a barátnőmre hallgattam, hogy ezt vedd meg, mert jól áll. Közben ő nem értett az árakhoz és én is megfeledkeztem arról, hogy az ár ami rajta van az csak a kereté és rájön a lencse is. Így elszórtam majdnem 70 ezret. Mindkettő bolt igazából közel van sőt egymás mellett majdnem. Ofotért szerintem megérné, mert ott vásároltunk a legtöbbet. Visionben kicsit többen vannak, meg maga az elrendezés nem tetszik valamiért. Mit gondoltok? Szemüvegesek, nektek mennyi idő volt mire kiválasztottátok a megfelelő keretet, meddig nézelődtetek?

2020. okt. 21. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a leírást, de olyat vegyél, ami neked tetszik és ami illik a fejedhez.
2020. okt. 21. 23:52
 2/7 A kérdező kommentje:

basszus miért vagytok lusták olvasni? :D..,nem véletlen írtam ennyit

légyszíves olvassatok ha ennyit írok

2020. okt. 21. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Bocs, próbáld meg több bekezdésre tagolni a hosszabb szövegeket. Amúgy elolvastam, nem tudok segíteni, még csak szemüveges sem vagyok.
2020. okt. 22. 00:05
 4/7 A kérdező kommentje:

akkor mástól várok segítséget, elvégre itt sokan vagytok :D..

és csak miattad nem fogok bekezdésekbe tagolni, mert lusta vagy olvasni XD

más szívesen olvas képzeld

2020. okt. 22. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Ne miattam tedd, hanem az olvasók miatt. Mindenesetre kívánom, hogy valaki segítsen.
2020. okt. 22. 00:15
 6/7 A kérdező kommentje:
hát érdekes más kérdéseknél látok több sornyi szöveget bekezdések nélkül mégse rinyálnak emiatt...xeld ki a kérdésem ha ennyire zavar téged basszus
2020. okt. 22. 01:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj vissza és állíttass a kereten, nem csak a száron tudnak hajlítani, hanem a két lencse közötti részén is, így szűkebb lesz a keret, nem fog elállni az arcodtól és jobban felfekszik a fejedre.
2020. okt. 27. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!