Hol éri meg jobban szemüveget venni?
Helló.
Általános óta vagyok szemüveges és azóta sok szemüvegem volt. Most nemrég eléggé szerencsétlenül vásároltam olyat mit hiába igazítanak, leesik. Szerintem túl nagy is a fejemhez, ezért szeretnék újat venni. Látásvizsgálat nem kell hiszen ott csináltunk és az a legújabb. Csak olyan keretet szeretnék majd ami nem esik le, nem csúszik le ha le nézek, és nem tűnik extra nagynak a fejemen, mert a mostani azt érezteti. Nézegettem a kereteket vision expressben és elég drágák voltak. Nem ciki amúgy ha egy felnőtt gyerek méretű szemüveget vesz, mert eddig mindig a gyerekrészlegnél találtam megfelelőt, most az utóbbinál elfogott a hév és a barátnőmre hallgattam, hogy ezt vedd meg, mert jól áll. Közben ő nem értett az árakhoz és én is megfeledkeztem arról, hogy az ár ami rajta van az csak a kereté és rájön a lencse is. Így elszórtam majdnem 70 ezret. Mindkettő bolt igazából közel van sőt egymás mellett majdnem. Ofotért szerintem megérné, mert ott vásároltunk a legtöbbet. Visionben kicsit többen vannak, meg maga az elrendezés nem tetszik valamiért. Mit gondoltok? Szemüvegesek, nektek mennyi idő volt mire kiválasztottátok a megfelelő keretet, meddig nézelődtetek?
basszus miért vagytok lusták olvasni? :D..,nem véletlen írtam ennyit
légyszíves olvassatok ha ennyit írok
akkor mástól várok segítséget, elvégre itt sokan vagytok :D..
és csak miattad nem fogok bekezdésekbe tagolni, mert lusta vagy olvasni XD
más szívesen olvas képzeld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!