Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtéthez melyik...

Akosszabo kérdése:

Lézeres szemműtéthez melyik klinikát ajánljátok? Sasszem, Budai Szemészeti Központ vgay Focus Med?

Figyelt kérdés
Úgy néztem, hogy ugyanolyan kezelések más-más áron vannak. Válasszam az olcsóbbat vagy a drágát?

2020. okt. 11. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem a budaiban volt a botrány pár hónapja? Páran megvakultak asszem, a többit is újra kellett műteni, a végén bevallották hogy nem szoktak kezet mosni.
2020. okt. 11. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
A Sasszemnél műtötték rokonomat, évek óta jár vissza, mert nem lett jó a műtét. Romlik vissza a szeme.
2020. okt. 11. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Ajajj ezek nem túl bíztatóak. Másodiktól kérdezném, hogy melyik fajta kezelésnél volt ez? Én magamnak a PRK-t néztem ki.
2020. okt. 11. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A győri sasszem az ország legjobbja, de nyilván 100%-ra biztos eredményt ők sem tudnak vállalni, főleg magas dioptria esetén. A legújabb technológia és hasonló hülyeségek ne csapjanak be, mindenhol korszerűek a gépek, itt nem az számít, hogy a legcsúcsabb lézer van-e benne, hanem hogy a kezelőjének mekkora tapasztalata van.
2020. okt. 12. 01:22
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Én az angliai optical expressnél tervezem, igaz 4190 font, de ez jó hírű
2020. okt. 13. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

'a kezelőjének mekkora tapasztalata van.'

Csakhogy, mindenki csinálja először is valamikor meg másodszor, néhányszor stb mire tapasztalata is lesz.

2020. okt. 13. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Én a Sasszemről eddig csak jókat hallottam. De engem is érdekelne, hogy melyik a legjobb, az ár nem érdekel. Mindenképp műteni kell a szememet, mert ilyen rossz szemmel nem vesznek fel egyetemre.
2020. okt. 15. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Hol milyen gép van, mekkora tapasztalat, stb az itt elég jól le van írva.

[link]

2020. okt. 16. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!