-1,25-ös szemüveget állandóan kell hordani?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első szemüvegem, -1,25-ös és +0,5 cylinder. Ezt állandóan hordjam, vagy csak iskolában a táblához, stb.?2020. szept. 25. 21:48
2/13 anonim válasza:
Nekem is -1'25 erősségű kellett szintén első szemüvegre. 18 évesen írták fel, most 22 vagyok, sajna nem hordom állandóra pedig nagy a különbség azért ha felveszem. De egyetemen hordom mindig mert szart se látnék, meg ha gépezem pl. de én azt mondom hord rendesen! Én rossz példa vagyok.
3/13 anonim válasza:
Én meg azt mondom csak akkor hord amikor szükségét érzed. Mikor elkezdtem állandóra hordani a szemem is romlani kezdett folyamatosan. :(
4/13 anonim válasza:
Sokszor meg attól romlik, ha nem hordod.
Szerintem hord, sokkal jobb úgy élni, hogy jól látsz. Én voltam az ékes példája annak, hogy addig húztam a szemüveghordást, amíg csak lehetett. Pedig mióta hordom, annyival szebb a világ :)
5/13 lencsefőzelék válasza:
Hordd, amikor szükségét érzed. Figyelitek, hogy két d-vel írtam?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__10781..
6/13 anonim válasza:
A hármas hülyeség horD össze. Neki nem romlott a szeme, csak amikor elkezdte rendszeresen horDani a szemüvegét, akkor sokkal feltűnőbb volt a különbség, és sokkal jobban "látta", mennyire nem lát.
Tudom, hogy nem szeretnéd, de igen, horDD állandóan, mert idővel javulhat a szemed, elég sokat is akár.
7/13 anonim válasza:
Igen, állandóan. Szükségesnek is fogod érezni, miután elkezdted hordani.
8/13 anonim válasza:
6 az hülyeség amit te mondaszm ilyen szintű eltérés szemtornával is javítható. Persze a szemüveg nem ajanlot5 mellette.
9/13 anonim válasza:
A 6-os ír hülyeséget, ha az ember folyamatosan hordja romlik a szem alkalmazkodóképessége a szemüveg nélkül, vagyis levéve valóban rosszabbul fog látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!