Mit lehet tenni, ha elvileg jó a dioptria, de mégis fárasztja a szemem a szemüveg? Létezik valami speciálisabb vizsgálat, a nem normál esetekre?
Figyelt kérdés
Azaz érzésem, hogy a legtöbb szemüveges hely csak arra van felkészülve, hogy követ egy sémát, ami gyakran jó, de ha valami nem stimmel, akkor nem tudják megoldani a problémát.
Mit lehet tenni, ha szerintük jó a szemüveg, de érzetre nekem még sem jó?
2020. aug. 30. 17:06
1/7 anonim válasza:
Megkérdőjelezni, hogy jól mérték-e be a fókusztávolságot
2/7 A kérdező kommentje:
Visszamentem és azt mondták minden jó. Szóval ezen az úton ez nem hiszem, hogy így megoldható. Igazából valami olyan helyet szeretnék, ahol képesek ilyen problémát kezelni, ahol nem tudható mi a gond világosan.
2020. aug. 30. 18:40
3/7 anonim válasza:
Angliaban visszamentem ujra megvizsgaltak, ingyen volt az egyik lencse csereje is, es ok szabadkoztak, hogy nyugodjak meg, elofordul ezert meg azert.
Sajnos Magyarorszagon nehezen hiszem el ezt a hozzaallast. A masodszor kapott szemuveg harom evig tokeletes volt.
4/7 anonim válasza:
3, volt olyan szemüvegem, amit a vision expressz 2X újracsiszolt, mert szar volt
5/7 anonim válasza:
Nekem mindig kellett egy-két hét hogy megszokjam, addig folyton úgy éreztem rosszul látok
6/7 anonim válasza:
5, akkor szar volt a szemüveged eleve - 40 éve szemüveges vagyok, amit meg kellett szokni, az mind szar volt : vagy a fókusztávolság nem volt oké vagy a felesleges cilinder
Kérdező: másik optikában nézesd meg a szemüveget!
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem h szar volt mert az állandó szem és fejfajasom megszüntette ahogy megkaptam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!