Ez most megint kötőhártya gyulladás lesz?
Tavaly ugyanilyenkor voltak ugyanezek a tüneteim. Kicsit felduzzad és bepirosodik az alsó szemhéjam a szemzugnál (orrom felőli sarokban), először fájdogál, aztán időnként rájön a viszketés de akkor pokolian. És nagyon száraznak érzem a szemeim. Jelenleg a bal szememnél van duzzanat, de száraznak mindkettőt érzem.
Tavaly heveny kötőhártya gyulladás volt a diagnózis és vényre kapható szemcseppet írtak fel. De most nem nagyon szeretnék orvoshoz menni. Elmúlhat anélkül is egy kötőhártya gyulladás (ha az egyáltalán)?
Ja és amit fel tudok idézni mint kiváltó okot... akkor is sírtam előtte és izzadtam mert nagyon melegem volt és most is ugyanígy, folyt rólam a víz sport miatt és sírtam is sajnos.
Nem tudom hogy ez miként válthat ki bármit is a szemben, de semmi más nincs ami akkor is volt meg most is. A szemembe meg nem szoktam koszos kézzel nyúlkálni. Most meg pláne odagigyelek.
Allergiás nem vagy?
A gyógyszertárban talán van vény nélkül kapható szemcsepp is, érdeklődj utána.
Nem vagyok allergiás, más okból, de készült pár hónapja asszem 40-es inhalatív allergiapanelem, full negatív.
De köszi a válaszod:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!