Mitől lehet ilyen kettős látás?
Figyelt kérdés
Több hónapja jelentkezett a problémám. Egyszer csak észrevettem, hogy tv nezes közben kettőt látok a feliratokból. De csak a fekete háttéren a feher betűket. Ahogy elneztem a tv ről a tárgyakat teljesen jól láttam. Ugyanez van amikor a telefont nézek. Ha letakarom az egyik szemem akkor sem múlik. Voltam szemésznél, ahol kis dioptriás szemüveget írtak és megjegyezték, hogy szemtengely ferdülésem van. Kaptam szemüveget, de pont semmit nem segít a helyzeten. ( Nem tudom, hogy fontos e, de több fejsérülésem is volt. Egyszer összevarrták és volt két agyrázkódásom. Ezek két vagy több éve történtek.)2020. aug. 13. 22:31
2/17 anonim válasza:
Nem ijesztésképp, de két ismerős is ezt tapasztalta sclerosis multiplex első tüneteként. (Mondjuk őket pont a sxemész küldte tovább ideggyógyászhoz.)
3/17 anonim válasza:
Tényleg menj el orvoshoz, mert ez komolyabb baj jele is lehet. Jobbulást!
4/17 A kérdező kommentje:
Milyen orvost javasoltok?
2020. aug. 13. 23:22
5/17 anonim válasza:
Háziorvost, mert o adhat beutalót. De amúgy neurológushoz kéne menni ezzel, valószínűleg oda küld majd.
6/17 anonim válasza:
Nalam is az volt, amit 3. Ir. 2 ismerős.
Menj el, nert idoben lehet szinten tartani injekcióval, ha az.
7/17 anonim válasza:
Mád látászavarod nincs ezen kívül? Fényérzékenység pl
8/17 A kérdező kommentje:
Van, napos időben is csak napszemüvegben tudok lenni.
2020. aug. 14. 08:16
9/17 A kérdező kommentje:
Ez lehet daganat jele is?
2020. aug. 14. 08:37
10/17 anonim válasza:
Lehet. De nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!