Sos! Miért kezdtem el ködösen látni a szemüveggel?
Csak pár napja van szemüvegem.
Munkám miatt sokat nèzek közelre,mivel apró, matató munkát végzek.
Egy ideje észrevettem ,hogy fel óra munka után már erosen megfájdul a fejem, homlokom és néha nehezen fokuszal a szemem. Emiatt az orvos felírt egy +0.25os szemüveget.
Ott amit próbáltam tök jó volt, ereztem, hogy konnyebben alkalmazkodik a szemem a közeli dolgokhoz. Pár nap mulva kesz lett, s elkezdtem azzal dolgozni, nem is fájt a fejem. Viszont két napja kb elkezdtem ködösen látni vele. Ugy kepzeljetek el, mintha sárgás köd, pára lenne ahová nézek. A párom is ezt latja, ha belenez, szóval nem a szemem miatt tapasztalom ezt. Ugy emlékszem az elso napokban nem volt ilyen, hanem tisztán láttam vele . Közelre nézve tisztán latok, habár így is van egy sárga filteres beutese...viszont ahogy probalgatom,elesebben latok nélküle mèg közelre is..ez normalis? Mi változtatott meg pár napon belül ? Mitől lett ködös ? Nagyon idegesít. 23n
Az a baj elég messze van, mert èpp anyukámnál voltam amikor elmentem az ottani, szerinte nagyon jó orvoshoz(200km-re innen)
Vajon ha máshova mennék vissza megtudnák mondani, vagy újra fizetnem kellene ott is a vizsgalatot?!
Egyébként a szemüveg sem volt épp olyan drága, lehet maga a lencse nem túl jó minőségű? Epp az a fura nekem is, hogy először volt jó,és utána nem...nem pedig fordítva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!