Szemüveges lettem ès nem bírom, ti hogyan szoktátok meg?
Sosem gondoltam volna ,hogy gondok lesznek a szememmel,mindig olyan jól láttam. Aztán egy ideje eszrevettem, hogy megfajdul a fejem, ha sokat koncentrálok. Munkából adódóan sokat kell néznem és koncentrálnom közelre, pár hete már ez is nehéz volt. Innen már egyértelmű volt , hogy kelleni fog szemüveg.
Elmentünk egy optikába,belenéztem abba a gépbe,sokat nem értek hozzá. Majd ebből azt mondta, hogy kelleni fog egy +0.25ös szemuveg. Felpróbáltam egy párat,majd a kb 6. Állt a legjobban és az maradt. Legalábbis ott tetszett. Aztán tegnap ahogy átvettem s itthon felprobaltam elkezdtem a sirást is. Egyáltalán nem tetszik hogy áll rajtam, pedig a családom szerint nagyon jó. Vastagabb,fekete keretes s az alsó része kerek. Folyton Betti, a csúnya lány jut eszembe róla, pedig azt hittem divatos,előnyös.
Utálom magam vele és nem tudom mit tegyek. Elég drága volt, most nincs pénzem másra. Folyton visszatukrozi a fényt, normális képet nem tudok vele készíteni és szerintem bamba fejem van vele. Mint azokon az előtte-utána képeken amikor szemüveg s fogszabalyzo nélkül nézett ki jól a lány.:))
Privatban küldök kepet is , ha mondanatok véleményt esetleg. Nem tudom milyen fazon állna jobban. Amúgy nem kellett volna több vizsgálatot végezzen az orvos? 23n
Erdèlyben èlek és itt csinaltattam.
Neked belecsepegtettek valamit a szemedbe,hogy úgy vizsgálja meg? Nekem nem ès félek,hogy az a gép nem volt elegendő.
Közelre jól làtok ezzel, nem erőltetem a szemem,viszont távolabb már sokkal homalyosabb,mint szemüveg nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!