-5 dioptriás szemre jár-e valami adókedvezmény, vagy adóvisszatérítés igényelhető-e? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 07:30
1/7 anonim válasza:
Nem. Ha szemüveggel korrigálható, akkor nem látássérült.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Hát... azért elég sok problémát okozott az elmúlt 20 évben... :/
( nehezebb tanulás, mivel könnyebben elfárad az ember... stb.. :/ )
Szomorú :/
2020. aug. 2. 07:35
3/7 anonim válasza:
1, nem igaz.
Korrigálva, a jobbik szemén 0,3 alatti visus bizony ls.
Úgyhogy ezt így ne jelentsd ki.
4/7 anonim válasza:
És ezt hol írja? Ha az van a vizsgálati eredményen, hogy pl. J: -5.00 1.0
vagy J: -5.00 cyl. -0,5 1.0, akkor az 100%-os látás a -5-ös szemüveggel.
5/7 anonim válasza:
És még hozzá tennék annyit, hogy az egyes is azt írta, hogy ha korrigálható. A -5.00 0.6 pl már csak 60%-osan korrigálható.
6/7 anonim válasza:
1. vagyok. Gyermekemnek +6 1,75 cylinderrel. Szemüveget hord, azzal közel 100% a korrigált látása. Nem látássérült!
7/7 anonim válasza:
Nem. D3 nézd végig a 7%os adókedvezmény listát. Erre biztis nem jar de annyi monden van rajta hátha találsz valami mást :D Én is mást kerestem aztán talaltam olyat ami van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!