Használt kontaktlencse folyadékba raktam a lencséimet, mit tegyek?
Sziasztok! Tapasztalt kontaktlencse hordozókhoz fordulnék; tegnap reggel beraktam a kontaktlencsémet, majd elfelejtettem cserélni a tárolóban lévő folyadékot, így önmagában magammal vittem azt a folyadékot amiben előző este álltak a lencséim. Tegnap este mikor kivettem, szintén nem volt nálam semmi, így beleraktam a “használt” folyadékba őket. Mikor hazaértem természetesen kicseréltem a folyadékot. Mit tegyek, hagyjam a folyadékban még egy éjszakán át, vagy ne is rakjam be inkább a szemembe többet? (Fertőzésveszély...stb)
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Uj folyadekba rakd es utana hasznalhatod.
Nem lesz semmi bajod.
(Kontaktlencses vagyok az õsrobbanás óta)
Szia!
Nem hinném, hogy bármi baj lehet belőle, szerintem másokkal is megesett már ez. Esetleg azt megteheted, ha annyira aggaszt a fertőzés veszélye, hogy a folyadékkal letisztítod a lencséket a tenyereden, ahogy azt szokás csinálni (bár én sosem szoktam, mégsem volt még problémám belőle), aztán akkor legalább tényleg makulátlanok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!