Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehetséges emiatt?

Lehetséges emiatt?

Figyelt kérdés

sziasztok. Szemüveges vagyok 4 eve nemreglett uj dioptriam azzal egy idobe majdnem lett kontak lencsém is. Mikor meglett a szemuveg jonak tunt igazabol most is az a ket szemre. A gondom..A kontak lencse amit kaptam par alkalommal talan 5 szor volt a szemembe 3 max orara..eloszor begyuladt a szemem es nem lattam jol a jobb szememre. Erezhetően kicsit homalyosan..azota nem javult a latasom.

kerdesem lehetseges hogy par alkalom igy elronthatta a jobb szemem? lehetseges hogy igy ennyi ido utan kihatott a latasomra a kontak lencse? A jobb szemem azota is homalyos, nem tudom rosszul mertek e be es egyszeruen csak nem tunt fel fel szemmel (szemuvegbe nem neztem fel szemmel, a lencse viselese alatt tűnt fel)

vagy a kontak lencse okozta ezt

2020. júl. 15. 15:46
 1/1 Ödönke21 válasza:
Bonyesz a helyzet. Véleményem szerint lehetséges, hogy a lencse a behelyezés/kivétel folyamán sérülést okozott a szemeden. Ez csak úgy derül ki, ha visszamész vizsgálatra. Egyébként olyan lehet, hogy először még irritálja a szemed a kontakt lencse és ezért begyullad, bár nekem ez is már gyanus. Lehet, hogy valami más is belekerült és az okozta a gyulladást. De mint mondottam volt, menj vissza vizsgálatra, az a biztos.
2020. júl. 22. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!