SOS mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Már napok óta fura érzésem van a bal szememben, ma viszont inkább olyan mintha belement volna valami, és legjobban akkor érzem amikor oldalra nézek a szememmel, a szemem sarkában van fura érzés. Nem fáj, nem könnyezik a szemem, nem piros, nem tudom mi lehet?!2020. jún. 1. 19:40
21/39 A kérdező kommentje:
talán egy picit jobb de még mindig olyan mintha lenne valami a szememben
2020. jún. 2. 12:54
22/39 anonim válasza:
Ez pszichés!!
Ne aggódj már annyit!!!
Hívd fel a házi orvost és kérd meg hogy írja fel neked és küldje el a gyógyszertárba a "felhőbe" : TOBRADEX szuszpenziós szemcsepp
Ezt irasd fel és használd napi 3x míg el nem múlik a viszkető érzés.. Huzatot kapott a szemed! Be van gyulladva!
Ettől beszélek :
Én már többször használtam. Neked is jó lesz!
Tedd azt amit írtam!!
23/39 A kérdező kommentje:
Amugy erre en is gondoltam hogy mar csak bekepzelem.
2020. jún. 2. 13:36
24/39 A kérdező kommentje:
Most csepegtettem bele harmadszor, mostmár talán jobb, csak mintha össze lenne ragadva a szemem vagy nem tudom.
2020. jún. 2. 14:42
26/39 A kérdező kommentje:
Az nem mindegy igazából? Amúgy 17.
2020. jún. 2. 15:46
27/39 anonim válasza:
Gondoltam én...
Amugy fiú vagy lány vagy?
28/39 A kérdező kommentje:
fiú :D
2020. jún. 2. 16:08
30/39 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé paranoiás vagyok. Meg sosem volt semmi hasonló bajom.
2020. jún. 2. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!