Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » SOS mi ez az érzés?

SOS mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Már napok óta fura érzésem van a bal szememben, ma viszont inkább olyan mintha belement volna valami, és legjobban akkor érzem amikor oldalra nézek a szememmel, a szemem sarkában van fura érzés. Nem fáj, nem könnyezik a szemem, nem piros, nem tudom mi lehet?!

2020. jún. 1. 19:40
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Nem néztél sokat monitort? Pihentesd és műkönny is jó lenne
2020. jún. 1. 20:28
 2/39 A kérdező kommentje:
de, napi 10-12 órában, hiszen ez a munkám. Akkor érzem legjobban amikor a szememmel oldalra nézek
2020. jún. 1. 20:29
 3/39 A kérdező kommentje:
nem fáj hanem olyan kellemetlen érzés, tökre olyan mintha benne lenne valami, és piszkálná a szemgolyómat. Próbáltam kimosni vízzel, az se segített
2020. jún. 1. 20:32
 4/39 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy kötőhártya-gyulladás?
2020. jún. 1. 20:44
 5/39 anonim ***** válasza:

Bele ment valami.. Szempilla..

De lehet gyulladás is. Van szemcsepp otthol??

Mosd ki a szemed langyos vízzel!

2020. jún. 1. 21:13
 6/39 A kérdező kommentje:
Nincs szemcsepp sajnos, még azt akartam volna, hogy megsiratom magamat hagymával, de az sincs otthon :D vízzel meg már próbáltam, de akkor most próbálom több ideig. Viszont szerintem valami gyulladás lesz, mert már a másik szemem is elkezdett könnyezni valamiért.
2020. jún. 1. 21:17
 7/39 anonim ***** válasza:

Semmi esetre se tegyél idegen testet a szemedbe!!! Felejtsd el a hagymát meg minden hülyeséget!

Jártam én már ilyen cipőben!

Szemészhez mentem és volt benne szempilla vagy szösz.. Kivette és felirt szemcseppet! Ne félj! Ne gondolj nagyra! Pislogj sokat!!!

Állj a tükörbe és húzd el a bőrt a szemedrol! És látnod kell hogy van e benne valami.. Vagy kérj meg valamit! Ha tudod vagy tudja valaki akkor az a legjobb ha kifordítod vagy kifordítja valaki és akkor tuti látni fogod / fogja h van e benne valami!

Ha van akkor egy zsebkendő segítségével kitorlod! Ha bátor vagy megteszed ezt magadnak! Elhuzod a bőrt oldalról és ha van valami zsepivel töröld ki!

Én ezt magamnak csinálom ha kell! És szemöldök csipesszel ha fent van a szempilla! Nekem gyakran megy bele!

Te azt csináld amit fent írtam ha nem vagy bátor kérj meg valakit!

2020. jún. 1. 21:35
 8/39 A kérdező kommentje:
Mostmár nem szúr, hanem ilyen fura diszkomfort érzésem van a bal szememnél, mintha picit be lenne dagadva vagy nem tudom. Semmit se lehet látni a szememen, most megnéztem.
2020. jún. 1. 21:52
 9/39 anonim ***** válasza:

Volt vagy van benne valami..

Ég??

Fejed nem fáj?

Pislogj.. Előbb utóbb kipislogod...

De pihentesd a szemed!

2020. jún. 1. 21:54
 10/39 A kérdező kommentje:
Nem ég, nem fáj a fejem. Mostmár nem azt érzem hogy van benne valami, hanem azt, hogy ilyen érzékeny, mintha lenne valami a szemem előtt, homályosan látok(de ez sajnos azért van mert rossz a szemem) kellemetlen fura érzés.
2020. jún. 1. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!