Használhatok szemceruzát, ha árpás a szemem? SOS!
Figyelt kérdés
Az alsó szemhéjam belső részén van az "árpa".2010. júl. 29. 21:15
1/6 anonim válasza:
ne használd, egyrészt mert most gyógyulnod kell, másrészt a fertőzés átterjedhet a szemceruzára és később miután meggyógyultál, újból visszaeshetsz és kezdődhet minden előröl, várd ki a gyógyulás idejét
2/6 anonim válasza:
LOL azt olvastam, ha árpádsávos a szemem...
am meg mosd meg előtte
4/6 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet, de nem lett tőle semmi bajom, meg azoknak sem, akik utánam használták. De persze ettől függetlenül nem ajánlott. :D
5/6 anonim válasza:
nekem kb havonta van árpám, mondjuk nekem felül, igaz én felül is kihúzom, de én sem vittem még át a másik szememre szerencsére. nem is bírnám ki hogy ne húzzam ki :( szerintem a visszatérő árpával nincs gond, mert hamar gyógyul, nekem a legelső vagy két hétig meg volt, míg manapság ha van, 1-2 nap alatt lezajlik
6/6 anonim válasza:
már ne haragudj, de nem vagy normális..., és ha megvakulsz? van fogalmad arról, hogy egy betegségnek milyen szövődményei lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!