Nem fáj a szemetek a weboldal új kinézetétől?
Figyelt kérdés
A korábbi kinézettel valahogy megbirkóztam, de ettől (már elnézést, de) kirohad a szemem...Nem lehet valahogy váltani a régi és az új között?2020. máj. 12. 18:46
11/19 anonim válasza:
Nem jó ez így! Kérem vissza a régi külsőt!!!!
12/19 anonim válasza:
Szinte minden weblapfejlesztő vagy -tulajdonos erős késztetést érez bizonyos idő után arra, hogy amikor már Ő(!) megunta, akkor belepiszkáljon legalább a színekbe. (lásd még: cégek "arculatváltása", különös tekintettel a logókra. Egyenlő: kib...tt pénz a semmire).
Semmi körkérdés, hogy kell-e ez, vagy szavazás, hogyan nézzen ki vagy kutyafüle. Ettől most mit várnak, ettől lesz több látogató vagy esetleg világbéke, vagy megáll a járvány?
13/19 anonim válasza:
Telepíts "sötét módos" kiegészítőt. Pl. Dark Mode, Super Dark Mode. Így sötét lesz a háttér, a betűk pedig megfelelően világosak. Enélkül nekem is égetné a szemem
14/19 A kérdező kommentje:
13.
Nagyon köszi!! :)
2020. máj. 13. 02:23
15/19 A kérdező kommentje:
Fú, de így fehéren világít a kommentdoboz :D
2020. máj. 13. 02:24
16/19 anonim válasza:
A korábbi sokkal jobb volt ez valami förmedvény. Nem is értem h dönthettek emelett a design mellett, az inkompetencia magas iskolája. Nem az a baj h a régi kukázva lett mert már elavult volt de ez borzalom, meg kell változtatni vagy vissza a régit még nincs jobb design.
17/19 A kérdező kommentje:
Kir*had a szemem, nem hiszem el, hogy ők maguk nem nézne rá a honlapra...
2020. máj. 18. 00:24
19/19 anonim válasza:
Borzalmas és igénytelen. Nem tudom miből gondolhatták, hogy ez igényes és szép. A korábbi kinézet is egy szégyen volt. Ez sem sokkal jobb. Néhol látszik, hogy frissült, de még mindig egy nevetség. Adtak egy facelift-et az oldalnak, de inkább a nulláról kellett volna újradesignolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!